Lago Maggiore

Maggioresjön är en exklusiv italiensk dröm

Lago Maggiore är en exklusiv destination i de norra delarna av Italien dit det varje år strömmar resenärer som värderar elegans och hög klass högt

Längs Maggioresjöns västra sida, bara ca 45 minuter från Malpensaflygplatsen i Milano, ligger de två små byarna Stresa och Baveno där du hänförs både av de kringliggande Alperna samt skönheten av de Borromeiska Öarna som ligger precis utanför kusten; öar som fortfarande ägs av den nobla Borromeo-familjen.

Lago Maggiore är verkligen möjligheternas destination när det kommer till olika typer av företags- och teambuildingevent. Här finns allt från vandring, mountain bike, el-cykling, båtturer på sjön, och andra både roliga och lärorika aktiviteter som stärker teamkänslan.

Förslag på schema 4 dagar i Lago Maggiore

Dag 1
Ankomst till Milano Malpensa och transfer till Baveno. Checka in på vårt samarbetshotell och bjuds in till en välkomstmiddag i klassisk Piemonte-stil.

Dag 2
Konferens på hotellet under morgon följt av lunch på hotellet. Under eftermiddagen väntar en ”i-Pad Skattjakt” där ni i lag försöker lokalisera gömda skatter och lösa kluriga gåtor. Detta är ett fantastiskt sätt att upptäcka destinationen samtidigt som man bygger på teamkänslan och samarbetsförmågan.

Dag 3
Välj mellan att njuta av hotellets fantastiska faciliteter, såsom pooler, privat strand, relaxavdelning alternativt en fysisk aktivitet – varför inte en alpin vandring? Middagen blir av bästa märke, en riktig galamiddag på ”Isola Bella”. Kvällen inkluderar även en privat båttur runt de Borromeiska öarna.

Dag 4
Utcheckning från hotellet och transfer till Milano Malpensa. Andra aktiviteter kan inkluderas beroende på flygtider.

*Schemat ovan är ett exempelschema som kan anpassas helt efter behov, antal dagar samt flygtider

Anledningar att välja Lago Maggiore

  • Kombinera konferens av toppklass med exklusiv njutning
  • Perfekt destination för teambuilding och stora grupper
  • Väldigt lättillgängligt från Milano Malpensa
  • Få det bästa av både sol & bad samt friluftsaktiviteter
  • Privat båttur på Lago Maggiore perfekt för grupper

Våra kunder berättar

Välordnad resa, genuina och mycket fina upplevelser i Parma. Kan rekommendera Fouredo på alla sätt.


Thomas Schaumann
Regionchef Stockholm, Prevas AB

Fouredo ordnade detta såpass bra att vi varit tre grupper från Softronic som åkt med dem till Parma. Till nästa år har vi redan bokat in deras Toscana-resa. Mycket smakfullt.


Per Lundmark
Områdeschef, Softronic AB

Resan med Fouredo uppskattades enormt av både oss på banken och våra kunder som åkte med. Mycket proffsigt och välgjort från första kontakt till hemkomst.


Hillevi Cheriane
Private Banker, Swedbank

Detta är några av de aktiviteter du kan välja mellan i Lago Maggiore

Gastronomi: Vinlektion med sommelier
Kultur: Båttur, Skattjakt i staden
Event: Fest med musik/DJ, Gala-middag
Sport & Träning: Hyra cyklar, Hyra e-cyklar, Spela Fotboll, Spela Golf, Vandra/hajka
Management: Facilitera en Workshop, Företagsbesök hos leverantör/partner, Hyr in föreläsare/talare, Hyra konferensrum, Teambuilding

Begär offert på den perfekta resan till Lago Maggiore

Reslängd

Tillägg