Har du funderingar över hur Fouredos resor fungerar?

Nedan följer några av de vanligaste frågorna vi får från våra besökare och kunder. Hittar du inte svaret på just din fråga går det bra att höra av sig till oss via vår kontaktsida, skicka oss ett mail eller ställa en fråga via chatten till höger på denna sida.

Varför borde jag boka en resa med Fouredo?

Det finns många anledningar att göra detta. Förutom vår brinnande vilja att få våra kunder att uppleva det äkta Italien har vi genom vårt nätverk lyckats knyta till oss samarbetspartners som ingen annan arrangör av resor till Italien kan erbjuda. Bokar du en konferensresa/kick-off för ditt företag kan du bland annat känna dig säker på att ha en kontaktperson under hela processen, få de mest konkurrenskraftiga priserna och privat Fouredo-guide under resans gång. Du kan läsa mer om Fouredo och varför du skall välja oss här.

Hur bokar jag en resa med Fouredo?

Klicka er in på ”Konferensresa” för att hitta rätt destination just för Er! Ni kan alltid kontakta oss för personlig hjälp 24 timmar om dygnet.

Jag har speciella mat- och dryckespreferenser. Kan jag resa med Fouredo?

Mat och dryck är en stor beståndsdel av våra resor. Däremot vet vi att folk av olika anledningar inte alltid äter och dricker allt som tillbuds. Hör av er till oss innan eller i samband med din bokning så ordnar vi med eventuella allergier eller preferenser. Alkoholfria alternativ kan alltid erbjudas som substitut till vin.

Jag har bokat en resa med Fouredo och vill hålla mig uppdaterad. Vart kan jag göra detta?

Du som bokar en resa med Fouredo, vare sig du är privatperson eller ett företag, kommer alltid att ha EN privat kontaktperson du kan kontakta när som helst. Ingen fråga är för liten eller obetydlig för oss! Du hittar din personliga fakturainformation och ert schema under ”Mitt Konto” så snart ni bokat er resa. 

Jag skulle vilja komma i kontakt med Fouredo i syfte att bli en framtida partner. Hur gör jag då?

Vi på Fouredo är alltid intresserade av partnerskap där vi jobbar mot en gemensam vision. Vill ditt företag åka med oss på en konferensresa/kick-off? Kontakta oss idag!

Tar Fouredo som researrangör sitt sociala ansvar?

Ja, detta är något vi brinner starkt för. Vi har bland annat tagit fram en uppförandekod (Code of conduct) vi delar med alla våra leverantörer och partners. På så sätt säkerställer vi att alla aktörer vi samarbetar med följer riktlinjer som rör etiskt, socialt och miljömässigt ansvar.

Kan jag skräddarsy en resa med Fouredo?

Ja, detta är något vi alltid gör för våra företagskunder för att det skall passa just deras behov till 100%. Vill ni addera eller lägga till en dag till exempel? Inga problem, det ordnar vi! Kontakta oss så skall vi se till att alla era behov uppfylls.

Vilka typer av grupper kan åka med Fouredo?

Fouredo arrangerar resor åt företag med avtal om affärsresor som grund. Kontakta oss för detaljer om vad vi kan arrangera åt just Er.

Kan jag ordna med flyg på egen hand?

På Fouredo är vi medvetna om att många företag samlar företagspoäng och har samarbetsavtal med flygbolag. Därför har vi beslutat oss för att låta de kunder som vill boka sitt egna flyg få göra det. Vill ni inkludera flyg har vi samarbete med en IATA-certifierad partner där ni kan få flygbiljetter till självkostnadspris.

Hittade du inte det du letade efter?