Om Fouredo

Fouredo är en resebyrå som arrangerar konferens- och gruppresor till utvalda destinationer i och runt Italien. Vi brinner för resor och utveckling av verksamheter och alla våra resor är framtagna med kundens behov i fokus.
Hitta din drömresa

Fouredo är experter på alla typer av företags- och gruppresor. Vi har ett etablerat nätverk av samarbetspartners på alla våra destinationer. Tack vare vår lokala närvaro på samtliga destinationer har vi kunnat välja ut de allra bästa, mest professionella och genuina samarbetspartnerna. Detta gäller allt från våra samarbetshotell, de restauranter vi knutit upp samt lokala utflyktsarrangörer som klarar av att uppfylla våra högt ställda krav.

Alla Fouredos leverantörer och samarbetspartners är genom vår lokala förankring noggrant utvalda, och samtliga har skrivit på Fouredos framtagna “Code of Conduct” med riktlinjer för hur de ska bedriva sin verksamhet på ett etiskt, socialt och miljömässigt hållbart sätt.

VÅRA GRUPPER

Vi arrangerar konferensresor, kick-off, kundresor, bonusresor och allt däremellan för företag med avtal om affärsresor som grund.

Vi hanterar alla olika storlekar på grupper och även alla olika möjliga sammansättningar av grupper som finns. Vi kan skapa en mycket exklusiv och lyxig resa för en ledningsgrupp eller en viktig kund, samtidigt som vi kan hantera större event och konferenser med flera hundra deltagare.

Ingenting är för litet eller för stort för oss.

PROFESSIONALITET OCH STRUKTUR

Vi lägger stor möda och stolthet i vårt sätt att ta hand om våra kunder från första kontakt ända fram till efter resans avslutande. Vi vet att våra partners givetvis älskar våra inspirerande resmål och destinationer – men vi vet också att våra kunder uppskattar det gedigna jobb vi lägger ner för att organisera det hela för att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för kunden.

Vi är alltid tillgängliga, oavsett frågeställning, dag eller tid.

KUNDEN I CENTRUM

Allt vi gör utgår från våra kunders behov. Vi ser alltid till att hitta den perfekta resan med det optimala upplägget utefter våra kunders förutsättningar, krav, behov och budget. Detta har lett till att vi har en samlad kundnöjdhet på 97% – något vi är väldigt stolta över!

UPPTÄCK DET EXTRAORDINÄRA

Alla Fouredos leverantörer och samarbetspartners är genom vår lokala förankring noggrant utvalda, och de har samtliga skrivit på Fouredos framtagna “Code of Conduct” med riktlinjer för hur de ska bedriva sin verksamhet på ett etiskt, socialt och miljömässigt hållbart sätt.

Våra kunder berättar

Välordnad resa, genuina och mycket fina upplevelser i Parma. Kan rekommendera Fouredo på alla sätt.

Thomas Schaumann
Regionchef Stockholm, Prevas AB

Fouredo ordnade detta såpass bra att vi varit tre grupper från Softronic som åkt med dem till Parma. Till nästa år har vi redan bokat in deras Toscana-resa. Mycket smakfullt.

Per Lundmark
Områdeschef, Softronic AB

Resan med Fouredo uppskattades enormt av både oss på banken och våra kunder som åkte med. Mycket proffsigt och välgjort från första kontakt till hemkomst.

Hillevi Cheriane
Private Banker, Swedbank