FAQ

Har du funderingar över hur Fouredos resor fungerar?

Nedan följer några av de vanligaste frågorna vi får från våra besökare och kunder. Hittar du inte svaret på just din fråga går det bra att höra av sig till oss via vår kontaktsida, skicka oss ett mail eller ställa en fråga via chatten längst ner på denna sida. 

Det finns många anledningar att göra detta. Förutom vår brinnande vilja att få våra kunder att uppleva det äkta Italien har vi genom vårt nätverk lyckats knyta till oss samarbetspartners som ingen annan arrangör av resor till Italien kan erbjuda. Bokar du en konferensresa/kick-off för ditt företag kan du bland annat känna dig säker på att ha en kontaktperson under hela processen, få de mest konkurrenskraftiga priserna och privat Fouredo-guide under resans gång. Du kan läsa mer om Fouredo och varför du skall välja oss här

Vi på Fouredo anordnar resor för både privatpersoner och företagskunder. Klicka er in på "Hitta din resa" för att hitta rätt destination just för Er! Ni kan alltid kontakta oss för personlig hjälp 24 timmar om dygnet.

Mat och dryck är en stor beståndsdel av våra resor. Däremot vet vi att folk av olika anledningar inte alltid äter och dricker allt som tillbuds. Hör av er till oss innan eller i samband med din bokning så ordnar vi med eventuella allergier eller preferenser. Alkoholfria alternativ kan alltid erbjudas som substitut till vin.

Du som bokar en resa med Fouredo, vare sig du är privatperson eller ett företag, kommer alltid att ha EN privat kontaktperson du kan kontakta när som helst. Ingen fråga är för liten eller obetydlig för oss! 

Som kund hos Fouredo kan du alltid känna dig trygg! Vi följer alla regler och riktlinjer uppsatta av Researrangörsföreningen och Konsumentverket. Klicka här för att läsa alla våra villkor. Vi ställer även erforderliga garantier till Kammarkollegiet.

Vi på Fouredo är alltid intresserade av partnerskap där vi jobbar mot en gemensam vision. Vill ditt företag åka med oss på en konferensresa/kick-off? Kontakta oss idag!

Ja, detta är något vi brinner starkt för. Vi har bland annat tagit fram en uppförandekod (Code of conduct) vi delar med alla våra leverantörer och partners. På så sätt säkerställer vi att alla aktörer vi samarbetar med följer riktlinjer som rör etiskt, socialt och miljömässigt ansvar.

Ja, detta är något vi alltid gör för våra företagskunder för att det skall passa just deras behov till 100%. Vill ni addera eller lägga till en dag till exempel? Inga problem, det ordnar vi! Kontakta oss så skall vi se till att alla era behov uppfylls.

Alla möjliga. Företag och organisationer kan via oss ordna med resor för både anställda och kunder, och vi anordnar med glädje resor för private grupper. Kontakta oss för detaljer om vad vi kan arrangera åt just Er.

På Fouredo är vi medvetna om att många företag samlar företagspoäng och har samarbetsavtal med flygbolag. Därför har vi beslutat oss för att låta de kunder som vill boka sitt egna flyg få göra det. Vill ni inkludera flyg har vi samarbete med en IATA-certifierad partner där ni kan få flygbiljetter till självkostnadspris.