Detta är en slideshow, här är titeln

Här är texten till denna slide, och en bild i valfri storlek kan läggas in, så fixar koden resten för er. Bilden som läggs tillsammans med denna text blir helt enkelt bakgrundsbild! Mer inställningar finns under theme settings och är generella inställningar :)
Det går också att välja ordning helt på allt innehåll, ex. bra att flytta hela slideshow-sectionen till sista split, näst sista split eller vad ni än önskar. Detta görs i text-rutan via backend! Och observera att för att göra en slideshow följ tagg-strukturen!
7 countries, 20 cities  
Här är en special slider med en länk till ny sida
1700 Orders  
Där det används ikoner, och en länk här  
22 Guides  
Dessa ikoner måste läggas in i HTML
78 Reviews  
se: www.fontawesome.io/icons/

Här är en hero, första texten är titel!

Här är innehållet och en längre text om så önskas. Det går också att lägga in en bakgrundsbild här men det går lika bra utan bild :) Se bara till att rätt färginställningar är aktiva i Theme setting.

Till sist - Hero utan bild

Såhär ser en hero utan bild ut! Fin va? Bra att veta är att i både slideshows och heros är det alltid sista bilden som blir bakgrund och om flera bilder finns kommer dessa försvinna. Och sista angivna länk blir givetvis då en knapp. Så för att demonstrera är detta första länken, som inte kommer fungera.
Under blir givetvis text som vanligt! - Klara
Och alla bilder blir till samma storlek.  
En text till bilden - Olof Olofsson

Här blir ett kontaktformulär

Senaste från Instagram