Våra kunder berättar

Fouredo eftersträvar alltid högsta möjliga kvalitet på våra upplevelser genom att hela tiden sätta kunden i centrum när vi planerar och genomför våra resor och arrangemang. Detta har lett till att vi uppnår en total kundnöjdhet på 9,7 av 10 möjliga efter att vi analyserat våra kundnöjdhetsenkäter.

Nedan följer några exempel med kundkommentarer av resor vi genomfört

PREVAS AB

Prevas är ett stort svensk IT-konsultbolag som i augusti tillsammans med 80 av deras anställda åkte till Italien med Fouredo. De fick uppleva några fantastiska dagar med mycket god mat, skratt, sammansvetsning av teamet och inspirerande utflykter till lokala matproducenter.

Se hur Prevas utforskade Italien här. 

Välordnad resa, genuina och mycket fina upplevelser i Parma. Kan rekommendera Fouredo på alla sätt.

Thomas Schaumann

Regionchef Stockholm, Prevas AB

SOFTRONIC AB

Softronic är en återkommande kund till oss på Fouredo som inte bara bokade och bokade om utan skickade hela 3 olika grupper till Italien med Fouredo under 2018 då de var så nöjda med resorna vi arrangerade för dem.

Se vad Softronic gjorde på plats i Italien här.

Fouredo ordnade detta såpass bra att vi varit tre grupper från Softronic som åkt med dem till Parma. Till nästa år har vi redan bokat in deras Toscana-resa. Mycket smakfullt.

Per Lundmark

Områdeschef, Softronic AB

SWEDBANK

Vi planerade och genomförde en resa för 25 av Swedbanks Private Banking-kunder. Här skräddarsydde vi ett längre program fullproppat med fantastiska utflykter och restaurangbesök.

Vill du kika på hur Swedbanks kundresa utformades, klicka här.

Resan med Fouredo uppskattades enormt av både oss på banken och våra kunder som åkte med. Mycket proffsigt och välgjort från första kontakt till hemkomst.

Hillevi Cheriane

Private Banker, Swedbank

FG NORDIC AB

FG Nordic besökte Italien med Fouredo under våren 2019 med 40 anställda. De njöt av vackra Parma, besökte producenter av parmaskinka och balsamvinäger och hade en privat pastaklass bland mycket annat.

FG Nordics aktivitetsschema hittar du här. 

Fouredos resa till Italien var över all förväntan. Alla våra anställda var superglada och supernöjda med resan, de kan inte sluta prata om den!

Magdalena Rozmiarek

VD, FG Nordic AB

BEROTEC AB

När teknikkonsultbolaget Berotec AB letade efter rätt destination och partner för sin höstkonferens föll valet på Parma och Fouredo. 55 härliga ”Berotecare” besökte massor av matproducenter, Ferrarimuséet i Maranello och bodde & konfererade på 5-stjärniga Grand Hotel de la Ville.

Intresserad av deras aktivitetsschema?  Klicka då här.

Tack till Fouredo för en fin resa! Trevliga och bra aktiviteter – maten och servicen var fantastisk. Sedan hade vi en väldigt tydlig och bra kommunikation med Fouredo från start till mål.

Magdalena Andersson

Konferensreseansvarig, Berotec

Våra kunder och gäster har alla varit otroligt nöjda med sina respektive arrangemang. Vill också ni skapa värdefull mening hos era anställda eller kunder? Kontakta oss för en gratis offertförfrågan idag.